Kalendár podujatí Mapa stránky Kontakty

a a a



Pripravujeme

Ochrana osobných údajov


V súvislosti so spracovaním Vašich osobných údajov zo strany spoločnosti Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s., ako prevádzkovateľa, Vám podľa (i) článkov 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) („GDPR“) a podľa (ii) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, účinných odo dňa 25.05.2018 poskytujeme Informácie o spracúvaní osobných údajov našou spoločnosťou, ktoré sú dostupné na tomto odkaze. Informácie o spracúvaní osobných údajov môžete získať aj priamo na kontaktných centrách BVS, a.s. alebo na internetovej stránke BVS a.s. www.bvsas.sk v sekcii O nás – Ochrana osobných údajov

 

Vodárenské múzeum ponúka priestory na prenájom


Hľadáte zaujímavé miesto na svadbu? Vodárenské múzeum ponúka krásne priestory s priestrannou záhradou, v ktorej je možné uskutočniť svadobný obrad.

 

Nová výstava v múzeu!


Príďte si pozrieť novú výstavu o Ekologickej katastrofe na II. vodnom zdroji v Podunajských Biskupiciach, ktorá sa stala v roku 1971 v Bratislave.

 

Výstavba nového voľnočasového priestoru


Vo vodárenskom areáli v Karlovej Vsi pre vás pripravujeme nové voľnočasové priestranstvo na ploche 2 520 m2, ktoré má slúžiť pre rekreáciu a oddych, a ktoré bude spojené s už existujúcou Vodárenskou záhradou. V novom priestore nájdete prírodnú fontánu, amfiteáter, náučný chodník a exponáty Vodárenského múzea. Rátame aj s výsadbou novej zelene a s osadením prvkov malej architektúry. Stavebné práce budú prebiehať počas roka 2

 

Vodárenské múzeum BVS, a.s.
Devínska cesta 1
841 10 Bratislava
tel.: +421 2 6020 1915

Bratislavská vodárenská spoločnosť a. s.